Обучението по руски обем е курс за напреднали, който следва основното обучение за класически мигли. Предназначен е за опитни майстори, които искат да подобрят своите умения. За разлика от обучението Classic Lashes, което се фокусира само върху прилагането на едно удължаване на мигли към един естествен косъм, обучението за руски обемни мигли учи сложната техника за създаване на множество перфектни ветрила с помощта на най-фините и тънки налични мигли. След това тези ветрила се закрепват трайно към естествените мигли. С тази техника майсторите могат да създадат ветрила, състоящи се от 2 до 10 (или дори повече) мигли, които след това внимателно се залепват върху всяка отделна естествена мигла. Обучението се води от Йоана Захариева, собственик и създател на Салон за красота The House от 2015 г. Тя е и директор и основател на Център за професионално обучение Jay Z Style от 2017 г. Йоана е в индустрията за красота от 2008 г. и има премина множество обучения в различни аспекти на сферата на красотата.

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Продължителността на удължаването и удебеляването на миглите може да варира между шест и седем седмици, в зависимост от цикъла на растеж на естествените мигли на клиента. Освен това, това се влияе от тяхната професия, тип кожа и нивото на грижа, предоставена след процедурата.

Удължаването на миглите може да има по-кратък живот за хора с прекалено мазна кожа или тези, които работят в среда като кухни или задушни стаи. Това се дължи на неблагоприятното въздействие на омазняването, парата и високите температури върху адхезивната връзка между удълженията и естествените мигли. За да се поддържа желаната естетика, е необходима редовна поддръжка на всеки две до четири седмици, за да се заменят всички изгубени или израснали мигли.

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X