0

tOuch International Aesthetic Academy е международна академия основана на идеята за натурална красота. Естетиката, която постигаме е базирана на доказани безвредни и ефективни методи. Ние сме тук, за да създадем едно ново поколение естетици със своите иновативни обучения.
Стартираме своята дейност в България заедно с опитни международни преподаватели.

 

ЗА УСТРОЙСТВОТО
Модерен дизайн
Голям цветен дисплей
Леко тегло
Висока енергия
Удобен за работа
Изключително ефективен
Дълъг живот

 

 

Отстраняване на пигменти & Карбонов пилинг

ПРИНЦИП НА ТЕРАПИИТЕ:

Отстраняване на пигментации от кожата
Използвайки експлозивния ефект на Nd:YAG лазера, лъчът прониква в кожата, като се поглъща от наличният пигмент . Тъй като лъчът импулсира за наносекунда, но със супер висока енергия, обхванатият пигмент набъбва бързо и се разпада на малки парченца, които ще бъдат елиминирани чрез метаболитната система.

Карбонов пилинг
Лещата за карбонов пилинг действа директно върху въглеродният гел, изпепелява карбоновата маска, а тя абсорбира себума от порите и мръсотия. В същото време лъчът може да стимулира кожата да произвежда голямо количество колаген, като по този начин се постига свиване на порите и избелване.

 

 

Безопасно отсраняване на Татуировки от тялото
ND YAG лазерът е доказано найефективният начин за премахване на татуировки, който излъчва светлина по
определен начин в кратки и резки импулси, за да разгради пигментите на татуировките. Те се абсорбират от пигментите в кожата. Тази светлинна енергия се измерва в нанометри (nm) и се излъчва при дължина на вълната 532nm, 1064nm.

 

 

 

Бързо и сигурно премахване на Перманентен грим

Козметичните татуировки изискват персонализирано лечение, базирано на точна предварителна оценка, която взема предвид характеристиките както на клиента, така и на перманентният грим.
QS Nd:YAG лазерът се счита за най-добър избор при третиране на PMU, тъй като позволява пълно отстраняване с приемливи вторични ефекти.

 

 

КУРСИСТИТЕ ПОЛУЧАВАТ

 

  • Еднодневен уъркшоп
  • Теоретична част
  • Демонстрация
  • Работа върху модел под надзора на Преподавател.
  • 3 месечен достъп до онлайн платформа, включваща теория, снимки и видео материали!
  • Стартов комлект и машина!
  • Сертификат за присъствие
  • Освежителни напитки и обяд

 

По време на обучението ще добиете знания как ефективно и безопасно да отстранявате татуировки от тялото, перманентен грим на устни и вежди. Ще може да отстранявате пигментации от кожата – мелазма, лунички и други петна. Правилна работа с Карбонова терапия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X