RUSSIAN VOLUME
  Russian Volume е обучение най-подходящо за надграждане след преминат курс за Класически мигли 1:1 , както и за лаш мейкъри с опит в поствяне на мигли чрез техниката “Косъм по косъм” За разлика от Класическото удължаване на мигли, където сте се научили да поставяте по едно удължение на всяка естествена мигла, Russian Volume ви учи на усъвършенстване на техниката на поставяне на снопчета от няколко косъма за удължаване и сгъстяване върху една естествена мигла. Научете се да създавате перфектното ветрило от 2-4 или дори 10 мигли чрез две различни техники. В този курс ще се съсредоточим върху създаването на перфектни ветрила от 2-5 мигли. С нашата техника можете да създавате и по-големи обеми. Програмата е разработена и идеална за надграждане на артисти с опит в класическото поставяне, начинаещи в обемните техники.

Каква е програмата на обучението?

ТЕОРИТИЧНА ЧАСТ

 • Основна информация
 • Оборудване и продукти
 • Хигиенни стандарти
 • Естествени мигли
 • Основите на Russian Volume
 • Стилизиране според формата на очите
 • Общи техники за здраве ибезопасност
 • Процедурата – стъпка по стъпка
 • Съвети за последваща грижа

ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ

 • Практически упражнения с учебни материали
 • Практика върху модел с подкрепа на преподавател

Каква е продължителността на курса?

Обучението е с двудневна продължителност.

Какви са изискванията за участие?

За да участвате в курса не е необходим предишен опит и квалификация. Обучението е разработено както за начинаещи, така и за практикуващи с нужда да обогатят своя опит и знания.

Кои са инструкторите и техния опит?

Преподавател е Йоана Захариева. Предимствата, които притежава са многобройните преминати обучения и квалификации в престижни академии. Опит в преподавателската дейност. Отлични лични постижения и подход за предаване на знания и умения.

Каква е цената на обучението?

1400 лева с включен стартов пакет.

 

Какъв вид сертификация се предоставя след завършване на курса?

След преминат курс всеки студент получава Сертификат от tOuch с международна стойност.

*Възможност за професионална квалификация.

Как се осигурява практическо обучение?

По време на обучението всеки получава възможност за работа върху модел под наблюдение и с помощта на преподавателя. След курса  ще имате възможност да практикувате както на модели така и с клиенти в зависимост от степента на усвояване на умения.

Как се поддържа актуалността на обучението?

Миглопластиката търпи постоянни промени и обновяване на техниките и стиловете на работа. Ние предлагаме Мастър Класове, за които може да получите информация по всяко време. Препоръчваме обновяване на уменията на всеки 6 месеца- година.

Какви възможности за заетост и кариерно развитие предоставя обучението?

Миглопластика е процедура, която може да бъде и самостоятелно прилагана. Това означава, че може да бъде прилагана в студио в комбинация с други бюти процедури или да бъде самостоятелн бизнес.

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X