ДЕРМАПЛАНИНГ
  Дермапланинг е нежна козметична процедура, която използва остър скалпел, за да премахне мъртвите клетки и излишниото велус окосмяване от повърхността на кожата на лицето.   Тази процедура е популярна поради редица ползи за кожата:   Изглажда текстурата на кожата: Дермапланингът премахва мъртвите клетки и пушек, които могат да допринесат за неравномерния тон и текстурата на кожата, оставяйки я по-гладка и свежа.   Подобрява тена: Процедурата помага за отстраняване на пигментни петна и неравномерни цветове на кожата, което води до по-ясен и равномерен тен.   По-добро абсорбиране на продуктите за грижа: След дермапланинг кожата става по-приемчива към кремове и серуми, което ги прави по-ефективни в поддържането на здрава и хидратирана кожа.   Намалява появата на фини линии и бръчки: Почистването на повърхностните слоеве на кожата може да направи фините линии и бръчки по-малко видими.   Безболезнена и без време за възстановяване: Дермапланингът е безболезнен и не изисква дълго време за възстановяване. Клиентите могат да се върнат към ежедневните си дейности веднага след процедурата.

Каква е програмата на обучението?

ТЕОРИТИЧНА ЧАСТ

 • Анатомия и физиология на кожата
 • Хигиена на работното място
 • Индикации за процедурата
 • Противопоказания
 • Обсъждане на различните техники и параметри в зависимост от зоната и проблема
 • Комбиниране с други процедури и лечения
 • Обсъждане на възможните усложнения и как да се справим с тях
 • Маркетинг стратегии
 • Съвети за последваща грижа

 

ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ

 • Подготовка на  работното място
 • Практика върху модел с подкрепа на преподавател

Каква е продължителността на курса?

Обучението е с еднодневна продължителност а времето за което може да завършите курса варира от 1 до 3 месеца, в зависимост от вашите възможности.

Какви са изискванията за участие?

За да участвате в курса не е необходим предишен опит и квалификация. Обучението е разработено както за начинаещи, така и за практикуващи с нужда да обогатят своя опит и знания.

Кои са инструкторите и техния опит?

Кристиан Хейдън е водещ експерт в областта на естетичните процедури с над 700 ученика от цял свят. Неговият богат опит и страст към иновациите го правят несравним наставник, който непрекъснато вдъхновява бъдещите професионалисти в сферата на красотата и естетиката.

Каква е цената на обучението?

600 лева /без включен стартов комплект/

1200 лева /с включен стартов комплект/

Какъв вид сертификация се предоставя след завършване на курса?

След преминат курс всеки студент получава Сертификат от tOuch с международна стойност.

*Възможност за професионална квалификация.

Как се осигурява практическо обучение?

По време на обучението всеки получава възможност за работа върху модел под наблюдение и с помощта на преподавателя. След курса  ще имате възможност да практикувате както на модели така и с клиенти в зависимост от степента на усвояване на умения.

Как се поддържа актуалността на обучението?

Дермапланинг процедурата е вече доказан метод за подобряване на състоянието на кожата. В тази бързо развиваща се област на козметичната индустрия, техниките и стиловете на работа също се променят постоянно. Затова предлагаме Мастър Класове, за които можете да получите актуална информация по всяко време. Препоръчваме обновяване на уменията си в областта на Дермапланинг процедурите на всеки 6 месеца до година. Така ще осигурите най-добрите резултати и удовлетворение за вашите клиенти.

Какви възможности за заетост и кариерно развитие предоставя обучението?

Дермапланинг е процедура, която може да бъде и самостоятелно прилагана. Това означава, че може да бъде прилагана в студио или клиника в комбинация с други бюти процедури.

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X