Каква е целта на процедурата с PRP?

Целта на процедурата с PRP е да се стимулира природната регенерация на кожата и тъканите. Тя може да помогне за намаляване на бръчки, подобряване на текстурата и тонуса на кожата, намаляване на пигментация и багри, и увеличаване на плътността на кожата.

Колко време отнема процедурата с PRP?

Времето за изпълнение на процедурата с PRP обикновено отнема около 30 минути до 1 час. Това включва времето за извличане на кръвта на пациента, обработката й и инжектирането на обогатената плазма в желаната област.

Колко често се изисква повторение на процедурата с PRP?

Броят на сесиите с PRP може да варира в зависимост от целите на клиента и състоянието на кожата. Обикновено се препоръчват серии от 3 до 6 сесии с интервали от 4 до 6 седмици между тях. Поддръжка може да бъде извършвана на всеки 6-12 месеца.

Има ли болка или дискомфорт по време на процедурата с PRP?

Пациентите могат да усетят лек дискомфорт или покървяване по време на инжекциите с PRP. Обаче местният анестетик обикновено се използва, за да се намали този дискомфорт.

Какво е времетраенето на възстановяването след процедурата с PRP?

Времето за възстановяване обикновено е кратко. След процедурата може да се появи леко покървяване и оток, но тези симптоми обикновено изчезват в рамките на няколко дни.

Какви са рисковете и потенциалните странични ефекти на процедурата с PRP?

Рисковете и страничните ефекти са обикновено минимални, тъй като PRP използва собствена кръв на пациента. Може да се появи лек оток, покървяване или чувствителност в района, третиран с PRP.

Как да се грижа за кожата след процедурата с PRP?

Грижата след процедурата включва използване на нежни продукти за почистване и хидратация на кожата. Пациентите трябва да избегават слънцето и употребата на грим за няколко дни след процедурата.

Има ли нужда от консултация преди процедурата с PRP?

Да, консултация с лицензиран специалист е важен стъпка преди процедурата с PRP, за да се оцени състоянието на кожата и да се определи подходящият вид и интензивност на процедурата.

Колко струва процедурата с PRP?
Колко опит има изпълнителят на процедурата с PRP?

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X