Какво е BioRePeel пилинг?

BioRePeel пилинг е процедура, която използва комбинация от биологични съставки, включително аминокиселини, витамини и минерали, за да подобри текстурата на кожата, намали бръчките и пигментацията, и стимулира регенерацията на кожата.

Какви са предимствата на BioRePeel пилинг?

Предимствата на BioRePeel пилинг включват подмладяване на кожата, намаляване на бръчките и линиите, изглаждане на текстурата на кожата, намаляване на акне и пигментационни проблеми, както и стимулиране на производството на колаген.

Колко време отнема процедурата на BioRePeel пилинг?

Процедурата на BioRePeel пилинг обикновено отнема около 30 до 45 минути.

Колко често трябва да се прави BioRePeel пилинг?

Честотата на BioRePeel пилинг зависи от нуждите на кожата и целите на пациента. Обикновено се извършва серия от сесии, като се започва с няколко седмични интервали и след това се поддържа с месечни или тримесечни процедури.

Има ли болка или дискомфорт по време на BioRePeel пилинг?

BioRePeel пилинг е обикновено безболезнена процедура, но пациентите може да усетят леко щипане и парене по време на приложението на продукта.

Какво е времетраенето на възстановяването след BioRePeel пилинг?

Времето за възстановяване след BioRePeel пилинг е обикновено кратко. Пациентите могат да имат леки обриви или зачервяване, които обаче изчезват обикновено в рамките на няколко дни.

Какви са рисковете и потенциалните странични ефекти на BioRePeel пилинг?

Рисковете и страничните ефекти са минимални при правилно изпълнение на процедурата. Някои пациенти могат да изпитат временна чувствителност, зачервяване или обриви след процедурата.

Как да се грижа за кожата след BioRePeel пилинг?

Грижата след BioRePeel пилинг включва използване на нежни продукти за почистване и силна хидратация на кожата. Слънцезащитен крем е задължителен, за да се предпази кожата от слънчевите лъчи.

Има ли нужда от консултация преди BioRePeel пилинг?

Да, преди BioRePeel пилинг, е важно да се проведе консултация с лицензиран козметичен специалист, който да оцени състоянието на кожата и да определи подходящия план за лечение.

Колко струва процедурата на BioRePeel пилинг?

Цената за една процедура на лице  е 150 лева. Включва 4EVER хидратираща терапия безплатно. При закупуване на пакет от 4 процедури цената е 510 лева.

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X