Каква е целта на процедурата "Микронидлинг"?

Целта на микронидлинг е стимулиране на природното възстановително способност на кожата и подобряване на текстурата и тонуса й. Процедурата помага за намаляване на бръчки, акне следи, пигментация и обща увреда на кожата.

Колко време отнема процедурата "Микронидлинг"?

Времето за изпълнение на процедурата зависи от размера на областта, която се третира, и от желаните резултати, но обикновено сесията отнема около 30 минути до 1 час.

Колко често се изисква повторение на микронидлинг?

Броят на сесиите зависи от целите на клиента и състоянието на кожата. Обикновено се препоръчват серии от 3 до 6 сесии с интервали от 4 до 6 седмици между тях. Поддръжка може да бъде извършвана на всеки 3-6 месеца.

Има ли болка или дискомфорт по време на микронидлинг?

По време на микронидлинг се използва топичен анестетик, за да се намали дискомфортът. Клиентите могат да усетят леко покървяване и парене по време на процедурата, но това обикновено е търпимо.

Какво е времетраенето на възстановяването след микронидлинг?

Времето за възстановяване може да варира, но обикновено включва леко червене и покървяване в района, третиран с микронидлинг. Тези симптоми обикновено изчезват в рамките на няколко дни.

Какви са рисковете и потенциалните странични ефекти на микронидлинг?

Възможни странични ефекти включват временни изменения в цвета на кожата, покървяване, леко подуване и чувствителност. Важно е процедурата да бъде изпълнена от квалифициран специалист, за да се намали риска от странични ефекти.

Как да се грижа за кожата след микронидлинг?

Грижата след процедурата включва използване на нежни продукти за почистване и хидратация на кожата, както и прилагане на слънцезащитен крем. Пациентите трябва да избягават слънцето и употребата на грим за няколко дни след процедурата.

Има ли нужда от консултация преди микронидлинг?

Да, консултация с лицензиран специалист е важна стъпка преди микронидлинг, за да се оцени състоянието на кожата, целите на клиента и да се определи подходящият вид и интензивност на процедурата.

Колко струва процедурата "Микронидлинг"?

Цените варират в зависимост от броят зони. Цената за една процедура на лице е 250 лева.

Колко опит има изпълнителят на процедурата "Микронидлинг"?

Важно е да изберете опитен и лицензиран специалист, за да се осигури сигурността и качеството на процедурата. Процедурата се извършва от Кристиан Хейдън.

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X