Каква е целта на процедурата за лазерно отстраняване на татуировки и перманентен грим?

Целта на тази процедура е премахване или избледняване на татуировки или перманентен грим, които клиентът не желае повече. Лазерите разграждат пигментите в кожата, които след това се изчистват от тялото чрез лимфната система.

Колко време отнема процедурата за лазерно отстраняване на татуировки и перманентен грим?

Времето за процедурата варира в зависимост от размера и цвета на татуировката или перманентния грим. Голямите и многоцветни татуировки могат да изискват няколко сесии, като всяка сесия обикновено отнема няколко минути до час.

Колко често се изисква повторение на процедурата за лазерно отстраняване?

Изискванията за брой сесии варират в зависимост от тъмнината и вида на пигмента, размера на татуировката или перманентния грим, и индивидуалната реакция на кожата. Обикновено са необходими повече от една сесия, разпределени на интервали от поне 5 седмици.

Има ли болка или дискомфорт по време на процедурата за лазерно отстраняване?

Процедурата може да бъде дискомфортна и съпътстваща със усещане на опъване или парене по време на лазерното облъчване. Местни анестетици и охлаждащи устройства се използват, за да се намали дискомфорта.

Какво е времетраенето на възстановяването след процедурата за лазерно отстраняване?

Времето за възстановяване варира, но обикновено кожата ще бъде чувствителна и може да се появи леко покървяване и корички в района след процедурата. Тези симптоми обикновено изчезват в рамките на няколко седмици. Ако процедурата премине леко, както е повечето случаи при перманентен грим симптомите като зачерваване отшумяват за броени минути.

Какви са рисковете и потенциалните странични ефекти на лазерното отстраняване на татуировки и перманентен грим?

Възможни странични ефекти включват временни изменения в цвета на кожата, белези, болка или кървене. В редки случаи може да възникнат инфекции или белези. Важно е да изберете лицензиран и опитен специалист, за да се намали риска от странични ефекти.

Как да се грижа за кожата след лазерното отстраняване на татуировки и перманентен грим?

Грижата след процедурата включва прилагане на антисептични средства и следване на указанията на специалиста за поддръжка на кожата в случай на травма. Избягването на слънце и употребата на слънцезащитен крем са важни.Както и избягването на дълги душове, басейни и сауни в следващите 48 часа.

Има ли нужда от консултация преди лазерното отстраняване на татуировки и перманентен грим?

Да, консултация с лицензиран специалист е важна стъпка преди процедурата, за да се оцени типът и цветът на пигмента, областта, която трябва да бъде обработена, и броят на сесиите. Ще получите инструкции за подготовка на кожата преди отстраняването.

Колко струва процедурата за лазерно отстраняване на татуировки и перманентен грим?

Цените варират в зависимост от размера на татуировката . Обикновено се определят на сесия или на основата на областта, която трябва да бъде обработена като цената стартира от 120 лева. Цената за процедура по отстраняване на перманентен грим е 120 лева .

Колко опит има изпълнителят на процедурата за лазерно отстраняване на татуировки и перманентен грим?

Процедурата се извършва от Йоана Захариева.

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X