Каква е целта на процедурата "Карбонов пилинг"?

Целта на карбоновия пилинг е подобряване на текстурата и цвета на кожата, намаляване на пърхота, по-малките бръчки и акне. Процедурата може също така да предостави кожата с матов и свеж външен вид.

Колко време отнема процедурата "Карбонов пилинг"?

Процедурата обикновено отнема около 30-45 минути, в зависимост от обработваната област и метода, използван за изпълнение.

Как често се изисква повторение на карбоновия пилинг?

За оптимални резултати се препоръчва серия от 4-6 процедури с интервал от 2-4 седмици между тях. След това поддържащи сесии могат да се извършват на всеки 1-3 месеца.

Има ли болка или дискомфорт по време на карбоновия пилинг?

Процедурата обикновено е безболезнена или предизвиква лек дискомфорт, който е много търпим. Усеща се приятно затопляне.

Какво е времетраенето на възстановяването след "Карбонов пилинг"?

Възстановителният период след карбонов пилинг е обикновено кратък. Може да има леко зачервяване  в първите няколко минути, след което кожата се връща към нормалния си вид.

Какви са рисковете и потенциалните странични ефекти на "Карбонов пилинг"?

Възможни странични ефекти включват временно зачервяване, леки обриви и чувствителност на кожата. Рядко се срещат по-сериозни странични ефекти, но трябва да се изпълнява от квалифициран специалист.

Как да се грижа за кожата след "Карбонов пилинг"?

Грижата след процедурата включва избягване на слънце и използване на подходяща хидратираща крем-маска за успокояване на кожата.

Има ли нужда от консултация преди "Карбонов пилинг"?

Да, консултация с лицензиран специалист е важна стъпка преди процедурата, за да се определи подходящият тип и режим на пилинг за вашия тип кожа.

Колко струва процедурата "Карбонов пилинг"?

Цената варира, като зависи от зоните, на които ще се прилага процедурата и броят посещения.  Цената за „Карбонов пилинг“ на лице е 250 лева.

Колко опит има изпълнителят на процедурата "Карбонов пилинг"?

Процедурите се извършват от лазерни специалисти с дългогодишен опит и преподаватели с най-висока степен на козметично, както и медицинско образование.

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X