Валентина Ненова е професионален козметик с богат опит и образование в медицинска сфера. След успешно завършване на висше образование, тя прекарва над 8 години от кариерата си като медицинска сестра, където набира ценен опит в работата с пациенти и разбира важността на грижата за тялото и кожата им.

В желанието си да предоставя още по-специализирана грижа и красота на клиентите си, Валентина инвестира в многобройни професионални козметични обучения и придобива впечатляващо портфолио от умения. Тя успешно завършва трета степен на обучение в областта на козметиката и получава лицензии и сертификати след обучения в различни области като миглопластика, RF микронидлинг, химични пилинги, лазерни процедури и много други в някои от най-престижните козметични академии.

Валентина не само се стреми към собствено съвършенство, но и споделя своите знания и опит с други. Тя е асистент-преподавател в академията tOuch, където преподава и вдъхновява следващите поколения козметици професионалисти. В настоящия момент тя е компетентна козметичка и козметичен експерт в The House Beauty Salon, където нейната страст към красотата и грижата за кожата на клиентите си се отразява в нейната отдаденост и стремеж към съвършенство във всяка процедура, която извършва. С нейните знания и умения, Валентина Ненова осигурява най-добрата грижа и козметични решения за всички, които се доверяват на нейните ръце.

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X