С гордост представям себе си – Йоана Захариева, преподавател и съосновател на tOuch. Обединихме се с Кристиан Хейдън, за да създадем бранд със сериозна репутация в бюти индустрията.

С над 15-годишен опит в индустрията на красота, аз съм собственик на студиа, учебни зали и  ЦПО (Център за професионално обучение), който предлага високи стандарти и качествена подготовка. Моето образование и страст към усъвършенстване ме насочиха към медицинската естетика, където също се изявявам успешно.

Аз не само преподавам, но и съм съдия на международни състезания, което обогатява моите знания и опит. Като преподавател към PhiAcademy за работа с PhiLaser, споделях своите умения и знания с бъдещите специалисти.

Най-важното, аз предоставям мотивация и вдъхновение, които са ключови за успеха в индустрията. Моите студенти са моята гордост, постигайки изключителни успехи и развивайки успешни бизнеси. С мен като наставник, tOuch продължава да предлага висококачествено обучение и иновативни процедури в света на естетичната красота. Различното в tOuch International Aesthetics Academy е нашето правило за предаване на знания без лимити. С това гарантирам, че с мен ще получите неограничени и изчерпателни знания!

Благодаря ви за вашия интерес и желание за учене и растеж. С нетърпение очаквам да ви вдъхновя и помагам да постигнете вашите професионални цели.

©2023 tOuch. Всички права запазени.

X